Uploaded image for project: 'Mule'
  1. Mule
  2. MULE-14335

ObjectStore connector does not work properly with lazy init

    Details

    • Severity:
      S1
    • Story Points:
      5
    • Epic Link:
    • Sprint:
      SDK 4.1 Obi-Wan, SDK 4.1 Punisher

      Description

      In the following configuration

      <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
      
      <mule xmlns="http://www.mulesoft.org/schema/mule/core"
       xmlns:os="http://www.mulesoft.org/schema/mule/os"
       xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
       xsi:schemaLocation="http://www.mulesoft.org/schema/mule/core http://www.mulesoft.org/schema/mule/core/current/mule.xsd
       http://www.mulesoft.org/schema/mule/os http://www.mulesoft.org/schema/mule/os/current/mule-os.xsd">
      
       <os:object-store name="os-config" maxEntries="233"/>
      
       <flow name="os-contains-flow">
       <os:contains objectStore="os-config" key="daKey"/>
       </flow>
      
      </mule>

      The os operation contains fails when running with lazy init due to the objectStore attribute not being recognised as a reference attribute to a bean

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              mariano.gonzalez Mariano Gonzalez
              Reporter:
              damian.sima Damian Sima
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              3 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved: